Ben je op zoek naar een nieuwe deur voor het kantoorpand, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Ga dan een bezoekje wagen op dhk.nl/. Hier vind je namelijk alle deuren die beschikbaar zijn. Om het gemakkelijk te maken voor je staan hieronder een paar voorbeelden. 

Honingraat deuren voor het kleinste budget

In tegenstelling tot stalen deuren, kunnen sommige deuren opgevuld zijn met verschillende opbouwen. Voorbeelden hiervan zijn volspaan, een honingraat en tubespaan. Een honingraat is over het algemeen het aller goedkoopst. Het is een stevige kern, welke is gemaakt van erg stevig karton of van hardboard. Dit karton is aan allebei de kanten bekleed met iets dat ‘High-Density Fibreboard’ heet, ook wel HDF genoemd. Dit is een type vezelplaat. Zoals eerder genoemd zijn dit soort deuren over het algemeen niet erg duur en vergeleken met andere opbouwen is dit type deur erg goedkoop. Voordelen hiervan is dat deze deuren erg licht zijn. Dit komt door de honingraat deur, omdat de binnenkant een celrooster vulling heeft, wat op een honingraat lijkt. Hierdoor zit er voldoende lucht tussen de opvulling, wat ervoor zorgt dat hij licht is. De deur is dus niet massief. Een nadeel hiervan is dat hij dus niet mega goed isoleert.

Tubespaan in kunststof deur is ideaal voor prijs-kwaliteitsverhouding

Een tubespaan is goed voor zijn prijs-kwaliteitverhouding. Dit type deur heeft een zeer stevige kern die gemaakt is van spaanderplaten, en luchtkanalen bevat. Hierdoor zijn deze deuren beter isolerend dan honingraat deuren. De prijs licht hierdoor iets hoger dan bij een deur met een honingraat motief, maar omdat hij zowel geluid als warmte isoleert, is hij de beste keuze als je kijkt naar prijs-kwaliteitverhouding. Als je je geld dus verstandig wilt uitgeven, kun je het beste voor deze gaan. Hij mag dan iets duurder zijn, maar dan heb je ook wel wat! 

Volspaan kunststof deur voor goede brandbescherming

Volspaan deuren zijn iets minder voor de portemonnee en dus minder wanneer je op zoek bent voor goedkope deuren. Ze zijn niet schreeuwend duur, dus je kunt je er nog steeds in verdiepen. Deze deuren zijn ideaal voor mensen die bang zijn voor schade of brand, omdat deze deuren erg goed van kwaliteit zijn en zeer goed gesteld tegen brand en schade zijn. Ze bestaan volledig uit spaanderplaat en zijn dus ook massief. Hierdoor zijn ze wel erg zwaar, zeker in vergelijking tot de andere deuren zoals een kunststof deur. Maar niks is fijner dan jezelf kunnen beschermen tegen brand en schade.