Een snelle laptop is duur. Studeer je nog, dan is de kans klein dat je geld over hebt om een splinternieuwe laptop te kopen. Toch is een snelle laptop belangrijk om vaart te houden in je studie. Bijna alles doe je op je laptop. Een trage computer die vastloopt is het laatste wat je wilt. Heb je er wel eens aan gedacht om een laptop te huren? Dit kan namelijk een voordelige optie zijn als je niet zoveel geld te besteden hebt, maar wel een snelle laptop wilt. We bekeken de voordelen.

Gratis stockfoto met afgelegen, afstand leren, apparaat

De nieuwste hardware en software

Het grote voordeel van het huren van een laptop is dat je voor een relatief laag bedrag een nieuwe computer tot je beschikking hebt. Dat betekent dat je laptop beschikt over de nieuwste hardware en software. Zonder enig probleem installeer je alle software die je nodig hebt voor school. Daarnaast betaal je een laag bedrag per maand in plaats van een groot bedrag in een keer.  Bij Studie PC huur je bijvoorbeeld  al een laptop al vanaf 15 euro per maand. 

Snel tot je beschikking

Als je laptop ineens kapot gaat, ben je flink onthand. Huur je een laptop dan heb je binnen 5 dagen een gloednieuwe laptop tot je beschikking. De huurtermijn zijn vaak flexibel, zo kun je je contract na zes maanden maandelijks opzeggen. Gaat de laptop kapot? Dan krijg je binnen een werkdag een vervangende laptop.

Glimlachende Vrouw Die Laptop Met Behulp Van

Je kunt de nieuwste studie software gebruiken

De programma’s die binnen de verschillende opleidingen worden gebruikt, worden steeds zwaarder. Denk aan grafische programma’s of statistiekprogramma’s. Op een oudere laptop kun je deze vaak niet of moeilijk draaien. Huur je een laptop, dan kun je de specificaties zo kiezen dat je deze programma’s wel kunt gebruiken. Een gehuurde laptop beschikt over een snelle processor en harde schijf en gebruikt de nieuwste besturingssystemen. Heb je niet veel geld tot je beschikking, maar toch behoefte aan een snelle laptop? Dan is het huren van een laptop een goede optie.