Als een van de meest essentiële verpakkingsproducten is tape op maat een geweldige manier om uw merk bekendheid te geven. Het is niet alleen een voordelige manier om uw bedrijf op de markt te brengen, maar het stelt klanten ook in staat om uw pakketten snel te herkennen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw bedrijfsnaam en/of logo op tape van hoge kwaliteit te laten drukken. Met tape bedrukken in maximaal drie kleuren kunt u uw pakketten laten opvallen tussen die van concurrenten. Hierbij zijn nog een aantal redenen om tape te laten bedrukken.

Waarom tape laten bedrukken?

Wanneer uw pakket onderweg is of aankomt bij de ontvanger, is het zeer gemakkelijk te weten van wie het afkomstig is. Aangezien uw logo op de doos is aangebracht, is het vrij duidelijk van wie het pakket afkomstig is.

Meer opvallen met bedrukte tape

Stelt u zich eens alle dozen voor die nu onderweg zijn en hoe ze eruit zien met vrij gelijkaardig design en kleuren. Maar zodra u een element toevoegt dat het anders maakt, gaat het een lange weg. Hoe meer mensen aan uw logo worden blootgesteld, hoe beter. Het houdt uw merk top of mind en de kans is groter dat ze aan u denken de volgende keer dat ze uw product nodig hebben.

Hoe meer kansen u krijgt om uw merk en logo aan het publiek te laten zien, hoe beter. Wanneer mensen eraan worden blootgesteld, beginnen ze aan uw merk te wennen. Als ze ooit producten nodig hebben en ze komen uw merk tegen, des te groter is de kans dat ze bij u zullen kopen vanwege het extra bekende aspect.

In tegenstelling tot op maat gemaakte bedrukte dozen, is op maat gemaakte tape een meer economische manier om mensen bloot te stellen aan uw merk en de boodschap die u probeert over te brengen.

Gebruik ook bedrukte tape

De laatste jaren zijn er steeds meer bedrijven, of het nu gaat om e-commerce of distributeurs, die merken welke voordelen bedrukte tape op maat aan hun merk toevoegt.