Bedrijven hebben de laatste jaren de voordelen ingezien van het gebruik van bedrukte tape op maat en de waarde ervan voor hun merk. Je kan je verpakkingsontwerp meer onderscheidend en gedenkwaardig maken door gebruik te maken van bedrukte tape, waarmee je een krachtige en blijvende indruk achterlaat bij je consumenten. Maar hoe kan het je bedrijf nog meer helpen? In dit artikel wordt besproken hoe op maat bedrukte tape kan worden gebruikt om te helpen.

Maak jezelf zichtbaar op de markt

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van bedrukte tape voor je bedrijf is dat het he in staat stelt zich te onderscheiden van de massa. Hoe meer mensen je logo en merkontwerp zien, hoe beter. Klanten zullen eerder naar jouw bedrijf terugkeren als het een herkenbare en consistente huisstijl heeft. Het komt ook professioneler over en laat zien dat je niet alleen een goed oog voor detail hebt, maar ook dat je echt geeft om het imago van je bedrijf. Dit zal het vertrouwen van de klant in je bedrijf en producten vergroten.

Gratis stockfoto met afzender, anoniem, appartement

Vermindert de verpakkingskosten

Bedrukte afzetlinten zijn een goedkope methode om je bedrijf te promoten. Deze afzetlinten zijn vooral handig wanneer je niet te veel voorraad wil opbouwen. Wanneer je op maat bedrukte tape gebruikt voor branding, hoef je geen enorme hoeveelheden bedrukte dozen op te slaan. Gewone kartonnen dozen zijn minder duur en kunnen in kleinere aantallen worden aangeschaft, waardoor je geld en opslagruimte kan besparen. Voor dit gebruik zijn bedrukte afzetlinten zeer effectief en zien ze er professioneel uit. Alles wat je nodig hebt zijn eenvoudige dozen waarop je de op maat gemaakte tape voor branding aanbrengt. Het is een goedkope methode om jouw merk aan je klanten kenbaar te maken.

Gratis stockfoto met bandje, besef, betoging

Verhoogt de identificeerbaarheid

Het is aanzienlijk gemakkelijker een product te herkennen wanneer het met een identificeerbaar bedrukt afzetlint is omwikkeld. Als je doos bijvoorbeeld tijdens het vervoer zoek raakt, is het met tape op maat eenvoudiger deze terug te vinden. Op maat bedrukte afzetlint kan ook een partijnummer bevatten voor referentie en traceerbaarheid, wat zeer waardevol is in de levensmiddelen- en medische industrie. Je kan ook geen idee hebben wie er met je artikelen omgaat nadat ze je terrein hebben verlaten. Op maat bedrukte tape kan een efficiënte oplossing zijn tegen sabotage, omdat gebroken of gestolen bedrukte tape duidelijk wordt herkend.