Heb jij een bedrijf en is er naar jouw gevoel vaak een nare sfeer aanwezig bij jou in het bedrijf? Hoe krijg je in jouw bedrijf dan een betere sfeer en welke tools heb je daar voor nodig? Dit zijn behoorlijk belangrijke vragen als jij hier binnen je bedrijf last van hebt. Gelukkig hebben wij hier het antwoord op.

Maak het kantoor mooi en praktisch

Als het kantoor waar jullie met al je collega’s in werken er erg grimmig uitziet, kan je daar heel makkelijk verandering in brengen. Mocht het een echt vrouwen kantoor zijn kun je bijvoorbeeld bloemen toevoegen en verschillende kleuren op de muur verven. Ook kan je leuke posters toevoegen aan de muren waardoor er leuke sfeer komt in het kantoor. Bij een echt mannen kantoor kun je wat donkere posters toevoegen in je kantoor. Ook een plant staat erg leuk en zal voor meer sfeer geven.

Bij beide kantoren kun je de bovenstaande tips toepassen. Ook kun je een rustig liedje aanzetten of de radio op de achtergrond laten draaien. Hierdoor komt er een betere sfeer in het kantoor waardoor er een veilige sfeer ontstaat.

Agressie alarmknop

Heb jij het idee dat er door drukte of een andere reden meer agressiviteit is op de werkvloer? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Bij Secure2go kun jij een alarmknop bij agressie kopen. Maar hoe werken deze alarmknoppen? Als jij op een dag aan het werk bent en je denkt, ik voel me hier echt niet veilig door de manier hoe iemand tegen je spreekt, tegen je doet of de manier hoe de sfeer is bij je op werk? Dan kun je deze knop indrukken, waarbij je baas dan een melding krijgt wat eventueel direct verbonden kan worden met de politie. Op deze manier voelen jij, je team en je baas aan wanneer dit een agressieve sfeer is en kunnen ze het zo snel mogelijk oplossen!